Even snel een vraag?
Over Jochum.
Hardloper, MVO-er en vader van drie prachtige kinderen.
Als ondernemer bouwde ik mijn trainingsbureau AccuRaad in anderhalf jaar uit van niks naar €700.000 omzet. 

Maar na 5 jaar, met 7 medewerkers op de loonlijst, was ik het managen moe en besloot ik gewoon weer te gaan doen wat ik het liefste doe: bezig zijn met sales, en anderen helpen om daarin succesvol te zijn. Ik werk graag met ondernemers, die zijn namelijk erg gemotiveerd en barsten net als ik meestal van de energie.

De laatste jaren heb ik tientallen bedrijven geholpen om meer omzet te ‘doen’. Niet door het geven van een vrijblijvende training – zoals nog steeds gebeurt sic! - , maar door daadwerkelijk mee te draaien op de werkvloer en te kijken naar alle facetten die de omzet beïnvloeden. 

Waarom loopt de sales niet zoals je wilt? Ligt het aan de marketing, acquisitie, de verkoopgesprekken of aftersales? Omdat ik zelf meedraai in de sales, kan ik de vinger op de zere plek leggen. Ik geef gerichte adviezen om het proces en de mensen te managen en zorg ervoor dat het complete proces beter voor je gaat werken. Ik zorg ervoor dat je omzet verdubbelt.
Met de salestraining van Verkoopresultaat blijf je dicht bij jezelf. Met de persoonlijke aanpak van Jochum krijg jij gegarandeerd resultaat. 
Meer omzet
Meer klanten
Geen gladde verkooppraat
Krijg plezier in sales
Bekijk de salestraining
Wil je meteen tips?
Bekijk alle video's hier